wie zijn wij
competitie mountainbikester
singlespeed fun

Als competitie mountainbikester heb ik (Kim) mooie prestaties geleverd met enkele titels zoals de Belgische kampioene Mountainbike marathon, Europees kampioen mtb marathon masters, alle titels in het singlespeeden waarvan de WK tattoo me altijd zal bijblijven... letterlijk dan ook ;-). Al die jaren heb ik behalve veel trainen, afzien, focussen en genieten ook heel veel mooie plaatsen ontdekt. Verschillende culturen ontdekken en mooie vriendschappen zijn daar ook een  zeer aangenaam neveneffect van.

De liefde voor het outdoor sporten, de natuur, de sociale contacten en plezier maken willen wij graag met jullie delen. Daarom heb ik dan samen met de hulp van mijn zus Ellen, die ook natuurliefhebber is, VeloRaft opgericht.

 

Door de jarenlange trainingen kennen we veel mooie paadjes en wegjes. De combinatie fietsen (en wandelen) en varen is de ideale manier om de mooie, speciale en soms minder voor de hand liggende stukjes natuur te ontdekken. Op het water krijg je een totaal andere kijk op de dingen en kom je op plaatsjes die je anders zelfs met de fiets niet kan bereiken. Ideaal ook om je hoofd vrij te maken.