hike and packraft

Combinatie van een mooie wandeling in de natuur met het varen op een riviertje. Voor de wandelingen proberen we altijd zo veel mogelijk offroad paden te nemen. Genieten van je vrije dag, energie tanken en leuke mensen leren kennen!

Een snackje wordt voorzien. Je brengt je eigen lunch mee.

Toch liever een lunchpakketje erbij? Dat kan tegen een kleine meerprijs. Laat het ons weten

 

 

Initiatie packraft Diest- Demer:

Niveau: *

Duur: ong 4u

Kostprijs: 55euro 

Packraft Pelt - Dommel

Super mooie tocht op de meanderende en licht stromende Dommel. We vertrekken in België en varen zo Nederland in. Via natuurgebied Plateaux-Hageven wandelen we terug. 

Niveau: **

Duur; ong 5 à 5,5u

Kostprijs: 60euro

 

Packraft Diest - Demer:

Wandeling door Diest tot aan de instapplaats aan de Demer. Bootjes klaar maken en genieten op het water. Even relaxen met een lunchke in Zichem, bootjes terug inpakken en via een mooie wandeling terug naar Diest

Niveau: **

Duur: ong 5 a 5,5u

Kostprijs: 60euro

 

Packraft Grensmaas:

Genieten van de vogels, Galloway koeien, paardjes en enkele versnellingen op het water.

Tijdens de wandeling laten we je de mooie plekjes van het Maasland zien.

Niveau: **

Duur: ong 5 a 5,5u

Kostprijs: 60euro

 

Avon-d-uur packraft Diest:

Avondtochtje waarbij we varen van Diest tot Zichem onder een avondzonnetje. Heerlijk rustig en ontspannen. Snackje  en drankje bij aankomst in Zichem en genieten van de zonsondergang. Bootjes terug inpakken en via rustige wegjes/ paadjes wandelen we terug naar Diest

 

Niveau: **

Duur: ong 3,5 a 4u

Kostprijs: 55 euro

 

Secret Diest: 

We trekken voor deze packraft tocht naar minder bekende paadjes en water. Geen Demer maar een beek waar bijna niemand komt behalve bevers. De tocht is iets avontuurlijker :-)

 

Niveau: **

Duur: <6u

Prijs: 60euro

 

Packraft Ardennen:

We hebben ook verschillende packraft tochten in de Ardennen (Ambleve, Ourthe, Lesse, Semois,...). Deze zijn wel sterk afhankelijk van de waterstanden. Deze tochten worden best in het voor- en najaar of winter gedaan omwille van de waterstanden. Informeer best even naar de mogelijkheden.

 

Duur: <6u

Kostprijs: 60euro